Individuele coaching

De gehaaste maatschappij

Het leven kan soms gehaast voelen. Het kan voelen alsof je de grip op jouw leven kwijt raakt.
Na de zoveelste slopende dag op een rij plof je weer op de bank. Moe en eigenlijk niet voldaan.

Er zijn situaties geweest die je zijn overkomen. Situaties waarin je eigenlijk anders had willen handelen. Er zijn gesprekken geweest waarin je niet gezegd hebt wat je eigenlijk had willen zeggen. Mensen zijn over jouw grenzen heen gegaan. Jouw dag heeft veel energie gekost.

Stel je voor...

De regie in handen nemen

Het doel van individuele coaching is dat jij de regie pakt over jouw leven. Door naar binnen te keren en op zoek te gaan naar jouw ware ik. Wat zijn werkelijk jouw overtuigingen en welke behoren eigenlijk van een ander? Of zijn er belemmerende overtuigingen die jou in de weg staan? Wat wil jij bereiken in het leven en wat is daarvoor nodig? Individuele coaching is gericht op het ontwikkelen van jezelf. Hierbij ben ik ervan overtuigd dat jij degene bent met de antwoorden. Deze antwoorden brengen we op tafel tijdens de gesprekken.
Individuele coaching

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek hoor ik graag over jouw situatie en de hulpvragen die je hebt. We zullen dan samen inventariseren of je bij mij op de juiste plek zit. Het aantal gesprekken bij individuele coaching verschilt per cliënt. In eerste instantie ga ik uit van 5 tot 7 gesprekken per cliënt. Na elke vijf gesprekken zullen we de doelen en het traject evalueren. Dit doe ik om de kwaliteit van de gesprekken hoog te houden en doelmatig te werken. Als er meer gesprekken nodig zijn, dan gebeurt dit altijd in overleg.